DRS. Ashwyn Schotborg

Dokter Ashwyn heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij heeft altijd interesse gehad in het optimaliseren van iemands geluk en gezondheid. Dokter Ashwyn heeft zich, na het behalen van zijn artsenbul, sterk ontwikkeld in de vitaliteit / leefstijlgeneeskunde. Naast de sport, coaching en de orthomoleculaire geneeskunde heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. 

Gezondheid en schoonheid gaan naar zijn mening hand in hand en hebben een duidelijk versterkend effect op elkaar. Naast nationale en internationale opleidingen is dokter Ashwyn zijn cosmetische carrière in 2015 gestart onder leiding van Nederlands meest ervaren cosmetisch arts: Dokter Tom van Eijk. Dit heeft voor de gedegen basis gezorgd, waarna hij bij diverse klinieken ruime ervaring heeft op kunnen doen in de cosmetiek. Hij is nu druk bezig zijn eigen visie op het gebied van gezondheid en schoonheid uit te dragen. 

Wil je een filter- of botoxbehandeling? Dokter Ashwyn is zaterdag 18 maart 2023 van 09.30 tot 13.30 weer bij Salon Pure – C. Neem op tijd contact op om een plek te reserveren

 

website gemaakt door www.zininwoorden.nl