Elleebana lash lift

Een Elleebana wimperlift is een veilige behandeling van de eigen wimpers, zonder extensions aan te brengen. Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! De wimpers worden gelift d.m.v. siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig.Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! 


Geschikt voor alle soorten wimpers

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!


Zeer korte behandeltijden

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. Ik maak gebruik van single-use sachets dus altijd verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

voor & na lash lift
WhatsApp Image 2020-12-10 at 21.46.38
WhatsApp Image 2020-12-09 at 21.10.46
Lash Lift Maassluis 01
WhatsApp Image 2020-12-09 at 21.08.51
verzorging wimperlift

De Elleebana Wimperlift door middel van siliconen rods is niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimperlift behandeling is uit te breiden met Vitamine Lash Botox, een diepvoedend wimper masker dat zorgt voor nog gezondere, langere en vollere wimpers.


Elleeplex Clear Mascara by Elleebana

Make lash magic happen with Elleeplex Clear Mascara! De mascara van Elleeplex is rijk aan proteïne, aminozuren en verschillende vitamines zoals keratine, allantoïne en panthenol. Speciaal om de proteïnes te herstellen, celgeneratie te versnellen, kaliumkanalen te vergroten en het vochtgehalte te vergroten in de haren. Ook zit er zonnebloemolie extract met antioxidanten in om de haren te beschermen en wanneer wimpers of wenkbrauwen geverfd zijn geniet je langer van het resultaat.

Elleevate Lash Lift Mascara

De mascara is ontwikkeld voor dagelijks gebruik met of zonder Lash Lift. Deze speciale formule kan gelijk na de Lash Lift worden aangebracht in tegenstelling tot andere mascara’s waarbij je minimaal 24 uur moet wachten. Elleevate mascara bevordert het effect van de Lash Lift, zonder klonten oftewel de welbekende spinnenpoten.

Elleevate bevat een natuurlijk voorkomende Keratine complex- Keratine is een proteïne dat in de huid, haar en nagels zit. Keratine heeft als functie huid, haar en nagels te beschermen en te versterken. Essentiële aminozuren, Arginine en Biotine hebben de belangrijke functie van herstellen en versterken. Het zorgt voor een snellere hersteltijd en bevordert gezondere groei van de wimpers die beschadigd zijn door overstyling, wimperextentions of extra verzorging nodig hebben. Elleebana adviseert deze mascara niet te gebruiken in combinatie met Wimperextensions. Hiervoor is de mascara niet ontwikkeld.

 

Elleebana Hyaluronic Boost Serum

Elleeplex Hyaluronic Boost Serum is een geavanceerde, herstellende nazorg voor na een Lash lift die is ontworpen om volume en elasticiteit op moleculair niveau te bieden. Dit serum stimuleert een gezonde haargroei.

Het Elleeplex Hyaluronic Boost Serum bevat een innovatieve mix van peptiden, natriumhyaluronaat, vitamines en plantenextracten die direct volume, glans en optimale kracht geven om gezonde wimpers en wenkbrauwen te behouden.

Elleeplex Hyaluronic Boost Serum is:

  • Veganistisch
  • Dierproefvrij
  • Oogheelkundig getest
  • pH geoptimaliseerd, tussen 5-6 op de pH schaal
afspraak maken lash lift

In november 2016 is het Australische merk Elleebana overgewaaid naar Nederland en België. Sindsdien zijn er al meer dan 1650 gecertificeerde stylisten die maar al te graag werken met dit kwalitatief hoogwaardige merk, en daar ben ik er één van.Ik heb de masterclass succesvol afgerond en inmiddels veel mooie Lash Lifts mogen doen. Wil je een afspraak maken voor een Lash Lift in Maassluis of een van de verzorgingsproducten bestellen? Laat het me weten.

website gemaakt door www.zininwoorden.nl